VIND!
NIEUWSBRIEF ONTVANGEN
 

Als Communicatie Managers zijn we natuurlijk dol op communiceren, maar we weten ook dat niet iedereen dezelfde manier van contact leggen apprecieert. Bel je graag rechtstreeks, stuur je liever een mailtje of heeft een face-to-face-afspraak jouw voorkeur? Het kan allemaal! We horen in ieder geval graag van je! Parkeren doet u het gemakkelijkst voor de deur of in parkeergarage Paleiskwartier aan de Hugo de Grootlaan. Als u ter hoogte van Markiezenstraat de parkeergarage verlaat, ziet u ons kantoor aan de overkant.

‘WF in actie’ vertelt je waar we mee bezig zijn en hoe we de vertaling maken van idee tot uitvoering. Maar ook: waar we trots op zijn, wat ons verwondert en wat ons bezighoudt. Of gewoon verhalen die we even met jou willen delen. Puur omdat we het zelf interessant vinden…

WF werkt voor grote en kleine winkelgebieden. Wij zijn de onafhankelijke partner voor vastgoedeigenaren, vastgoedbeheerders, winkeliersverenigingen, binnenstad managers en verenigingen van eigenaren (VvE’s). Daarbij zijn we in staat om een goede vertaling te maken van de strategie van de eigenaar en het winkelgebied naar de branding, promotions en events. Hieronder zie je de winkelvastgoed partijen waarmee we nu samenwerken of in het verleden mee hebben samengewerkt.

Shoppen is pure emotie en beleving. Maar hoe breng je dit over op je doelgroep? WF vertaalt de marketingdoelstellingen van haar opdrachtgevers naar een klinkend communicatieplan, een aansprekende merkstrategie en doelgroepgerichte branding en promotie. En zeker zo belangrijk: wij verzorgen ook de uitvoering van alle promotions en events. Zodat onze opdrachtgevers; winkeliersverenigingen, vastgoedeigenaren, binnenstadmanagers en VVE's zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten.

WF denkt en werkt met je mee. We zijn managers in hart en nieren. Organisatietalenten pur sang, gespecialiseerd in marketingcommunicatie en promotiemanagement voor winkelgebieden. Maar altijd vanuit de beleving van de consument. Wil je dat wij het hele management voor je uitvoeren? Dan bepalen we samen met jou de strategie voor jouw winkelgebied en zorgen we voor de invulling en uitvoering van het jaarplan. Heb je meer behoefte aan een communicatie-, evenementen- of projectmanager? Of aan een spetterend openingsevenement? Hoe klein of groot je budget ook is: wij kunnen altijd iets voor je betekenen! Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Bel ons en wij komen graag met je kennismaken.

Ieder winkelgebied heeft z’n eigen branding, merkidentiteit en uitstraling. Daarom bedenken we voor ieder winkelgebied een unieke aanpak, afgestemd op de doelgroep. Wij hebben enorm veel, maar vooral ook veel verschillende projecten uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers. Graag laten we je hier wat voorbeelden van zien waar we trots op zijn.

Shoppen is pure emotie en beleving. Maar hoe breng je dit over op je doelgroep? WF vertaalt de marketingdoelstellingen van haar opdrachtgevers naar een klinkend communicatieplan, een aansprekende merkstrategie en doelgroepgerichte branding en promotie. En zeker zo belangrijk: wij verzorgen ook de uitvoering van alle promotions en events. Zodat onze opdrachtgevers; winkeliersverenigingen, vastgoedeigenaren, binnenstadmanagers en VVE's zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten.

WF in actie

We’re hiring!

We’re hiring!

06-15-2017

Vanaf september 2017 bieden wij, WF Communicatie, een...

Lees verder  
We’re hiring!

We’re hiring!

11-22-2016

Wij zijn op zoek naar een creatieve meeloopstagiair die ons...

Lees verder  

Projecten

Arena - Den Bosch

Arena - Den Bosch

Arena krijgt een volledige facelift en is straks weer helemaal klaar voor de toekomst!

 
In de Bogaard - Rijswijk

In de Bogaard - Rijswijk

Winkelcentrum In de Bogaard is al vijftig jaar een belangrijke speler in de Haagse regio als het gaat om retail.

 
Parkweide - Ede

Parkweide - Ede

Op zaterdag 5 juli werd de naam van ons nieuwste project onthuld: Parkweide!

 
Wagnerplein - Tilburg

Wagnerplein - Tilburg

Aan de vooravond van de herontwikkeling, zijn wij al bezig met de voorbereidingen.

 
 • "WF communicatie is slagvaardig, daadkrachtig en creatief bij zowel grotere als kleinere winkelcentra. Door open communicatielijnen makkelijk te bereiken voor winkeliers en prettig in het dagelijkse contact voor beleggers en beheerders. Prettig samenwerken dus!"

  Femke Bos, Account Manager, DTZ Zadelhoff Property Management B.V.
 • "WF regelt het van A tot Z en snel! Zij zijn daadkrachtig, zakelijk en no nonsense. Top om mee te werken."

  Frank van Kessel & Patrick van Lammeren, Directie, Top Vastgoed
 • "WF communicatie is voor ons een bedrijf dat in goed overleg met ons zorgt voor doelgerichte commerciële activiteiten. WF zorgt voor alles en ontzorgt ons daarbij. Het contact met de medewerkers is persoonlijk, veelvuldig en direct. Een fijne partij om mee samen te werken."

  Roeland van de Velde, Voorzitter Winkeliersvereniging Roselaar,
 • "WF communicatie onderscheidt zich in de markt door hun proactieve handelen, creativiteit en doeltreffende wijze van communiceren, echt een plezier om met ze te mogen samenwerken!"

  Bram Hulsbosch, Sales Manager, MK Illumination Holland
 • "Al meerdere jaren is WF communicatie voor Winkelcentrum Dukenburg Nijmegen dé partij die de totale marketing mix van ons winkelcentrum naar een professioneel niveau heeft gebracht."

  Piet Hein Verhulst, Voorzitter Ondernemersvereniging, Winkelcentrum Dukenburg
 • "Als Centrummanager van winkelcentrum In de Bogaard te Rijswijk ben ik onder de indruk van de professionele werkwijze en betrokkenheid van WF bij het opzetten en uitvoeren van ons marketing- en promotieplan. Plannen worden vertaald naar concrete acties en events. Het is prettig dat we één contactpersoon hebben die van 'de hoed en de rand' weet en ons als opdrachtgever ook bij de les houdt. De winkeliers in het centrum tonen alom hun tevredenheid over de geleverde diensten. Ook de bereikbaarheid van WF voor ons als opdrachtgever is optimaal."

  Leo Grunberg, Centrummanager, In de Bogaard
 • "WF communicatie is als partner betrokken geweest bij de binnenstedelijke herontwikkeling van winkelcentrum Mercurius Assen. Een complexe multifunctionele opgave, waarin het proces en dus de communicatie en afstemming tussen de vele verschillende factoren centraal stond. WF communicatie heeft niet alleen de externe communicatie tijdens dit traject kundig begeleidt, maar heeft bovendien gezorgd voor de professionalisering van de marketing en promotie na herontwikkeling. Verfrissend en hands-on."

  Niels Coolen, Asset Manager, CBRE Global Investors
 • "WF communicatie is creatief, accuraat en ontzorgt op het gebied van promotie en communicatie. WF kan zowel een jaarprogramma opstellen en uitvoeren als op projectbasis ondersteunen. En ze weet partijen met elkaar te verbinden. WF communicatie is kortom een prettige organisatie om mee samen te werken."

  Merlijn van der Laak, Coördinator Promotiemanagement, Corio Nederland
 • "Zeer prettig en constructief samengewerkt op verschillende projecten. De open en transparante werkwijze geeft duidelijkheid en vooral nu, in deze tijden van verandering in consumentengedrag en dus aanpassingen in marketingbeleid van winkelcentra, een goede basis voor de toekomst. Een perfecte combinatie van jarenlange ervaring en gezonde dosis nieuwsgierigheid naar vernieuwing." Chat Conversation End

  Anita Bleij, Vastgoedmanager Winkels, Grontmij Vastgoedmanagement
 • Wij werken al 10 jaar samen met WF en zij weten ervaring en professionaliteit met een sterke relationele en persoonlijke aanpak te combineren. Door hun brede ervaring en kennis, zijn zij uitstekend in staat om Cityplaza vanuit een multidisciplinaire insteek te managen. Kwaliteiten als daadkracht, helderheid en constructieve discussies, accuraat, helicopterview versus aandacht voor details, snel, efficiënt en effectief en bovendien een bijzonder talent voor improvisatie, flexibiliteit en doorzettingsvermogen, zijn op WF van toepassing.

  Bestuur , Winkeliersvereniging Cityplaza,